Extrém tuning x Geekzone

  Megtekintés 10,889

iPon TV

Hónapja

#Geekzone #Tuning
Február 27-én élőben jelentkezünk egy OC eventtel, ahol megpróbálunk AMD 5950x segítségével magyar és nemzetközi tuning rekordokat felállítani. Az alaplap és videókártyák tekintetében az ASUS csúcstermékeit használjuk.
Ebben az epizódban Subi megmutatja nekünk, hogy milyen előkészületek szükségesek az alaplap tekintetében, hogy kibírja a folyékony nitrogén -190°C hőmérsékletét.

Megjegyzés
realhet2
realhet2 Hónapja
Annak a 13mm vastag OSB lapnak a hullámzásától kajak tengeribetegséget lehet kapni. 🤪
Martin Nagy
Martin Nagy Hónapja
Lehet hülye kérdés de, Fluorinert be mártva a lapot nem lenne egyszerübb kiküszöbölni a párásodási problémát ? ásványi olaj ami nem rendelkezik vezető képeséggel, -57c nél kezd el sürüsüdni de ha keringetve van nem tud megfagyni igy meg lehet teremteni egy 100-ig páramentes környezetet .
inden
inden Hónapja
ez ugye nem garancia vesztő:))))
Árpád Simon
Árpád Simon Hónapja
Itt van ez a sok műhold: azokna kellene "kényelmes" székeket tenni, oszt onnét pörgetni a dzsojsztikot a DonkeyKong-ra, esetleg a tetris-re:)
Zsolt Kohut
Zsolt Kohut Hónapja
Subaru wrc prohardevről 👍 Régen csinaltam én is szárazjéggel az csak minusz 60-70fokik hűt😁 Hwbot itt vannak az eredmenyek...
Gombos Norbert
Gombos Norbert Hónapja
Nekem anno egy Asus Rog Maximus lap megölt egy 6700K-s procit... Leállt a vizhütés pumpája, és lekapcsolás helyett belassult az egész gép... én meg nem tudtam mi a ... HUpost nézés közben elkezdett akadni az egész gép.... miez? ... (nem gondoltam HW hibára, FŐLEG nem hűtésgondra... mert tudom azt hogy ha nincs hűtés akkor leáll a gép, vagy ha tülmelegszik x hőfok után a proci) Na itt nem történt meg... csak mikor ujraindítottam a gépet, akkor irta ki szépen pirosan hogy processzortulmelegedés. :D Értitek kiirta... a lap garanciális volt.. a proci is.. volt 2 garis ügyem, a procit kicserélték gariba, (nem szoltam hogy mi történt) - Amúgy is cserélni akartam, de ha már igy alakult, a procit bontatlanul eladtam, az alaplapot a térdemen kettétörtem (mivel volt 1-2 dolog az alaplapnál ami csak gyülemlett bennem, meg a Support...) és a kompakt vizet is cserélték, majd azt is bontatlanul eladtam. Megfogadtam 2 dolgot: Többet Asussal nem foglalkozom, azóta sem tettem, és nem szórakozok kompakt viz utánzatokkal. Azóta épített víz, áramlásmérővel. Jah és Asrock lap, kipróbáltam nem tettem hűtést procira, azonnal lekapcsolt :D
Bence Pál
Bence Pál Hónapja
🔥Csak az #AMD & #ASUSRog!!🔥
Máté Szeifert
Máté Szeifert Hónapja
A memóriafoglalatok közé rágógumit kellett volna tenni :D
Danikika94
Danikika94 Hónapja
Plastidip helyett van még egyszerűbb megoldás. Vazelin 😊 GPU eoc esetén nagyon közkedvelt. Amúgy evga black alaplapot jobban javaslom overclockhoz. Főleg ln2-höz. Papír helyett azt a ploifomot javaslom.
viktor0324
viktor0324 Hónapja
Jó lett a vidi S... :)
Bence Szőcs
Bence Szőcs Hónapja
Ezt gamingre lehet használni?
Albert Krisztián
Albert Krisztián Hónapja
Te se gondolod komolyan! -200 fok körül nitrogén nem játék. Ez az egész előkészület után 8 órát bírja az alaplapod. Amúgyis gamingre a cpu ilyen hűtése nem releváns. Akkor már mondjuk a gpu-t kellene hűteni ami szerintem még sokkal macerásabb.
Bence Szőcs
Bence Szőcs Hónapja
Ezt a hűtést
Highwayman
Highwayman Hónapja
Mennyi a MHash Ethereum algon? Az soha nem hazudik. Ott stabilan kell birnia a terhelést hónapokon, éveken keresztül. Játékoknál folyamatosan változik a terhelés, az könnyebben tönkrevágja a húzott kártyát. Meg az amúgy is csak hülyegyerekek baromkodása. Az igazi férfi az pénzt keres és nem csak játszódik :)
MrHard
MrHard Hónapja
Az igazi férfi elmegy dolgozni és nem kriptobuzeráns. A videókártyákat meg hagyjátok meg nekünk. Köszhelo
Cépikee
Cépikee Hónapja
Ennyi így van, csapatni kell a bányászatot=]
Balázs Bori
Balázs Bori Hónapja
Kinek mi
Dávid Csik
Dávid Csik Hónapja
Nagyon érdekes várom az új videót!
Ádám
Ádám Hónapja
Ez az ipar kb 10 éve kihalt, manapság kb 100 fő csinálja kb gyártói supporttal. De lehet sokat mondtam.
Chopi
Chopi Hónapja
​@Ádám Szia, én is benne voltam régen a műfajban, de az utolsó aktív évem 2011-ben volt, akkor egy Core i7-965 Extreme Edition-ből próbáltam kihozni a maxot. Derbau8er is ott van, meg persze a kis méretű 'egyedi' gyártók. Emlékeim szerint régen is szenvedés volt minden beszerzés, ezért egy jó CNC-s ismerős arnyat ért. Vga-ból az utolsó amivel 'dolgom volt' az Geforce 9800 GTX volt. Sokat fejlődött a műfaj, főleg az alaplapok, tápok és bios/egyéb szoftveres részen. :)
Ádám
Ádám Hónapja
@Chopi Anno én is üztem, de csak folyékony jéggel, core2/quadcore qx érába, akkori highend gpu-k hd3870x2/4870x2 voltak. derbau8er féle dolgok is forgalomba vannak de igen. Nekem is csak kiváncsiság napi 5perc olvasgatás kb, sajnos a másik oldal aki csinálja tudja hogy van hogy teljes napok elintézni mindent, hogy legyen hűtő eszkőz tárolók felkészülni mindennel, a plastidip mi mindenre alkalmas ma már vicces, régen gyurma is volt nem csak rísz, de ez lényegesebben humánusabb módszer.
Chopi
Chopi Hónapja
Ez, mint ipar sosem létezett. Ez mindig egy igazi geek, underground dolog volt. Az igaz, hogy volt egy időszak, mikor pár nagyobb gyártó támogatott/rendezett versenyeket, de manapság vannak jobban megtérülő marketing eszközök. Nagy márkák közül, talán csak az EVGA maradt, akik elég sok infirmációval segítenek, ha hasonlóra adnád a fejed. 3 ismert márka van aki gyárt ehhez foglalatot, vagy egyéb kiegeszítőt, ezek a Kingpin, EK, Bitspower. Ennyiben ki is merül ez a szcéna, de mindenképpen éérdekes.
Száva Vince
Száva Vince Hónapja
hupost.info/chat/lapgrmyOm7SYh84/vide
Al Capone
Al Capone Hónapja
Sziasztok aki rendelt már az ipon-ról az tud segíteni egy kicsit. Az a probléma hogy rendelésnél a telefonszámomat nem fogadja. Körzet számot kér és számot. Számlázási címet kell kérni magánszemélynél vagy céges rendelésnél? Vagy ha valaki tud mondjuk példát írni hogy írjam be a telefonszámot ha esetleg kell.(Győrbe szeretném rendelni : körzet szám 96)
Al Capone
Al Capone Hónapja
@Chopi köszi, írtam már de aztán sikerült:)
Chopi
Chopi Hónapja
Emlékeim szerint csak sorban le kell írni a számokat, nem szabad per, vagy kötőjelet beletenni. Esetleg 06 helyett +36-al kezd, mert az a nemzetközi előhívószám. Nyugodtan írj a supportnak, segítenek.
Benceee _
Benceee _ Hónapja
Első
Dash cam - de milyen? | Geekzone
25:57
iPon TV
Megtekintés 37 E
Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer
2:02
Marvel Entertainment
Megtekintés 11 M
10.000 egy óra a Tiktokossal! 💁‍♀️
8:43
Videómánia
Megtekintés 279 E
Miért NINCS PS5, XSX, vagy videókártya a boltban?
10:58
Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer
2:02
Marvel Entertainment
Megtekintés 11 M
10.000 egy óra a Tiktokossal! 💁‍♀️
8:43
Videómánia
Megtekintés 279 E
This phone has a 15,000 RPM cooling fan!!!
11:37
ShortCircuit
Megtekintés 322 E
iPhone 13 - jobb, gyorsabb, szebb!
10:49
Apple Pie
Megtekintés 26 E
Cool Phone Hacks And DIY Phone Case Ideas That Will Save Your Money
16:50
Kell nekünk a 165Hz? | RedMagic 6 teszt
10:07
How Blind People Text On Their Phones
3:21
Daily Dose Of Internet
Megtekintés 8 M